Follow

neljapäev, 5. veebruar 2009

Vaimuilmast vastuvõetud läkitus

(edastan selle, mis mulle on antud neilt, kellele see on antud neilt, kellele see on antud ülevalt)

Kellele milline see 2009. aasta tuleb

On tulemas aasta, millal igaüks saab oma tegude eest vastava tulemuse.

On aeg, millal inimesed hakkavad mõistma, kui valesti on elatud ja kannavad ka ise karistust oma tegude eest. Pole neil keegi käskinud ahneks minna ja elada üle oma võimete, vaadates ringi, et kui kõik elavad vaid võlgu, siis seda peaks ka ise tegema. Rahvas on elanud pikki aastaid oma tööga teenitud tasust, kuid viimaste aastate jooksul on paljud läinud üle oma tegelike võimaluste piiride.

Elatakse ette, oma elu peale ette mõtlemata, elatakse raha ja asjade pärast, mitte iseendale. Valus on see kõik nüüd, kui pilvede pealt tagasi maa peale kukkuda. Ei ole osutunud kannatajateks vaid need, kes on osanud rõõmu tunda oma elust ka vaene olles ja saanud hakkama võõra rahata.

Inimestele, kes on elanud õigesti, on tulemas ilus aeg. Nad ei saa haiget, sest on vaadanud ja näinud elu alati lahtiste silmadega. Ka need, kellel pole olnud viha, kadedust ja õelust, saavad nüüd tasu oma õiglase elu eest.
On aeg, kus vaesemad tõusevad ja rikkamad langevad.

Universum saab täidetud just sellise energiaga, mida te olete endast välja saatnud ja nüüd on käes aeg, kus seesama energia teile enestele bumerangina tagasi tuleb. See on juba ammu teada vanasõna: " Mida külvad, seda ka lõikad".

Kallis rahvas! Kedagi pole vaja milleski süüdistada, sest kõik olete ise elanud oma elu, võtnud vastu otsuseid - on need siis kas valed või õiged - ja igaüks ka vastutab oma tegude tagajärgede eest.
Elu on selline
, nagu igaüks on ise oma elu elanud - mida teed täna, selline saab olema su homne päev, kogu su tulevik.

On üks võlujõud, mis võib kõike su elus muuta
- see on ARMASTUS iseenese ja teiste vastu !

1 kommentaar:

Tänan tagasiside eest!