Follow

neljapäev, 5. juuli 2012

Mulle kingiti kosmogramm

Selline kosmilise nimega mõõtühik mõõtis mind nüüd pealaest jalataldadeni ja vaimust lihani...
Asi on väga isiklik ja intiimne, kuid on paar asja, mida tahan siia üles tähendada, et veelkord peale lugemist kinnistada...

* Füüsiline inimene koosneb kehast, kus paikneb inimenergia IIDSE INIMESE eksistentsis. IIDNE INIMENE on INIMESE kosmine esitus Universumis galaktilises seostuses. Ta on paljuliigiline peenmateeria kogum, kuhu seostub teadmistevaramu märgiste toimivuses; seostuvad erinevad kiirgused ning energeetilised seosed paikkonna energeetikasse looduse toimivusesse. See kosmine inimenergia, kas nimetame teada IIDSEKS INIMESEKS või tinglikult hingeks, vaimuks, kuna tema paikneb osisena inimkehas ja on keha kasutaja. Tema energeetika seosega toimivad kehas kõik füsioloogilised protsessid normaalselt niikaua kuni inimene seda ära ei muuda, kas teadlikult või tahtmatult. ta on südamele energia allikas ja niikaua kuni inimkeha on veel kasutuskõlblik. Kui keha amortiseerub-hävineb, siis lahkub see inimsilmale nähtamatu inimenergia (hing, vaim) kehast kosmilisse seosesse, et sealt jälle tagasi sündida sinna, us just vajatakse edukalt teadmisi ja samal ajal annab edasi endaga kaasuvaid oskusi.

* Teadmistevaramusse on teadmised seostatud märgistesse ja need toimivad energeetiliselt koos meelte avarusega-avatusega ning paikkonna energeetikaga.

* Märgised on peenmateeria energias esituva energoinfo antennid. Nad on teave vastuvõtjad, salvestajad, talletajad, edasi andjad. Nad on teabe vahendajad. Igal märgisel on oma paljusüsteemne toime peenmateeria energias.
Igal inimesel on juba sünniga kaasas vastav märgiste tulem ja see toimib. Ta annab inimesele andekuse, suutlikkuse ning aktiivsuse tegevustikus osalemiseks. Märgised on inimese enda energeetiline andekus ja see toimib inimsilmale nähtamatus energeetikas.

*Sensitiivsus on inimsilmale nähtamatu keha seostus Kõiksusega- Universumi energiaga; andes kehale füüsilise elu. Nii on kõik inimesed sensitiivsed vastavalt enda päritolule ning meelte avatusele, suutlikkusele.
Igal inimesel on juba sünniga kaasas temale omane energoinfo- kes tema on oma energeetilises seostuses ja päritolus. See teave on ala-üliteadvuses olemas ja vahest võib toimida teadlikuks teabeks kui inimene suudab keskenduda ja olla looduse seose´ga. Loodus on ju inimesele energiaallikas ja samal ajal annab innustust tegutsemiseks-loominguks.

*Universum on avatud teadmiste tsenter. sealt on võimalik hankida teavet uuendusteks, uute tehniliste protsesside teostumiseks. Kui suudad keskenduda võid saada teavet teadusena.

*Jalad on inimesel antennid maa seosesse ja käed on antennid atmosfääri, sealsesse energeetikasse, kusjuures toimib energia voolavus kogu kehas, ka kehaväliselt nii öelda kiirguslikult.

Sellised tarkusekillud kosmilisest mõõtühikust- kosmogrammist... juulis 2012



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tänan tagasiside eest!