Follow

neljapäev, 16. aprill 2009

lisaks teadaanne...

2003/2012

Nagu Nibirulased on eelnevalt seletanud meile, oleme saavutanud millegi, mida ei ole iialgi saavutatud siinses universumis eelnevalt. Me oleme loonud 9-nda dimensiooni Võrgu ümber planeedil, millel mängitakse lahti Polaarsuste Ühendamise Suurt Eksperimenti (loe Kolme Planeedi lehte Nibiru Nõukogu WEB-i lehelt). See tähendab, et meil on võime ühendada endaga igasugune Pimeduse aspekt olenemata tema võimsusest. Tulemuseks on see, et me ei pidanud läbima 6-nda, 7-nda, 8-nda dimensioonilisi võrke. Me tegime meeletu hüppe 5-ndast dimensioonist 9-ndasse dimensiooni võrku. Sellega ei pidanud me läbima paljusid pingelisi õppetükke ja palju pingelisi aastaid. Kuid kuidas see sai võimalikuks ja miks?

Kaastunde energia, mis on kõrgeim sagedus universumis (vaata lähemalt 2003 aasta jaanuari teadaannet) põrkub planeedi ning tema elanikega palju kiiremini ning suurema võimsusega kui sagedused, mis jäävad sellest allapoole. See jõuab elavasse ainesse (meisse), lükates välja kõik ebasobivad energiad ning alustab täitmist uue energiaga, millega tagatakse meie täielik ühinemine. See tekitab igaühele ja kõigile jõuvälja ümber (vaata füüsilisi sümtomeid allpool) koos nii füüsilises kui finantsilises maailmas esinevate blokeeringutega, paludes neil puhastuda. Nagu me näeme, levib see üle iga elava asja, erutades uinunud DNA koode ja täites need kõrgema sageduse valgusega. Tulemuseks on see, et inimesed tegutsevad kaastunde teadvusega olles ise sellest mitte teadvel. See ongi see, mis on juhtunud nagu mina sellest aru saan ning tulemuseks on see, et me jätame aastaid vahele evolutsiooni protsessis. See tähendab seda, et kui me jätkame seda teekonda, siis me võime näha 2012 aasta sündmusi praegusel aastal! Teiste sõnadega oleme me saavutanud teadvuse seisundi, mille me pidime saavutama aastaks 2012.

2012 aasta teadvuses me kogeme lõplikku pööret finantsmaailmas, meie poliitilised liidrid hakkavad saama terve mõistusega olenditeks, mitte hullumeelseteks. Samuti me kogeme Esimest Kontakti ja me võime näha Nibirut säramas taevas kui eredat valget tähte, mõjudes meie planeedile just nendes valdkondades, mida vaja mõjutada (ehk puhastades mittevajalikust need eluvaldkonnad). Koos Esimese Kontaktiga, me kiirustame teid takka sisenemisel galaktilisse ühiskonda. See on veel võimalikkus, kuid kõik sõltub sellest, mida me teeme ajavahemikul tänasest kuni aasta lõpuni.

Lõpetuseks võime näha neid sündmusi või mõningaid sündmustest ilmumas praegusel aastal, mis ei pidanud toimuma enne 2012 aastat. Devin seletas, et tema ja 9-nda dimensiooni Nibirulased ning ka kogu Galaktilise Federatsiooni liikmeskond püüavad lükata edasi meie evolutsiooni hüpet kokkupõrke eest. Me oleme tema sõnade järgi, “ajakavast ees ning seda nad ei oodanud, et me selleni jõuame, eelkõige teades seda, et me kaks korda eelnevalt ebaõnnestusime.” Praegu nad kiiresti valmistavad ette uusi plaane, sest nad olid ettevalmistunud selleks, et me ei jõua sellesse evolutsiooni tasemesse enne 2012 või kõige varasemalt 2009 aastaks.

See ongi see, mille pärast Globaalne Eliit variseb põrmu ... kõik nende plaanid olid seatud selle najale, et me ei saavuta 9-nda dimensioonilist Võrku ning selle võimsaid mõjusid tegutsemiseks. Kui imeline!!

Teie teenistuses,
Devin, 9-nda dimensiooni Nibiru Nõukogu esimees läbi Jelaila Starri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tänan tagasiside eest!