Follow

neljapäev, 16. aprill 2009

Nibiru nõukogu teadaanne 2003 aasta augustist





Tervitus!

Kuni teie aasta jõuab kolmandasse veerandisse, kõik tundub olema suhteliselt rahulik, võrreldes prognoosiga, millised oleksid saanud juhtuda kui aasta algas. Me näeme seda kui testamenti, mis antud teile selle eest, et olete jätkanud oma teadvuse tõstmist ning teinud teistsuguseid otsusi kui teie eelkäijad kui nad kohtasid sarnaseid sündmusi nagu sõda. Niipea kui te otsustasite olla kaaskundlikud muutsite te olemasoleva ajajoone ära. Seletame kuidas see juhtus.

On olemas üks vana ütlus teie maailmas, mis kõlab järgmiselt: “Ei ole midagi uut siin päikese all.” See ütlus on väga täpne; Seal ei ole tõesti mitte midagi uut, see kõik on toimunud varem, kuid kus? Sündmused toimusid teises ajajoones, teisel planeedil, teises selle galaktika dimensioonis või teises selle universumi galaktikas. Nagu teie olete hinged planeedil Maa, 3-ndas Polaarsuse Integreerumise Suures Eksperimendis, selleks, et mängida välja just need sündmused veel kord, et te saaksite seekord teha teistsuguseid otsuseid kui need, kes juba valisid eelnevalt … neil teistel planeetidel, ajajoontel ja dimensioonides. Hoidke meeles seda, et teie kui hingede peamiseks eksisteerimise põhjuseks on kasvamine. Teie taassünni peamiseks eesmärgiks on hinge suurema kasvu saavutamine läbi teie mõtete toomise füüsilisse vormi, et seejärel kogeda seda tulemust ja uskumusi, mis on sellega seotud.

Iga hing omab seda, mida me kutsume Elu Plaaniks. See plaan on hinge maakaart, mis luuakse enne kui ta sünnib järgmisesse ellu. See sisaldab kõiki õppetükke mida ta soovib õppida; kõiki hirme, mida ta soovib integreerida läbi õppetükkide; rolle ja lepinguid, mis sõlmitud teiste hingedega; jne. Samuti on selles plaanis olemas ka valiku variandid iga õppetüki jaoks ning ka sündmused, mille kaudu õppetükk ilmutab end. Sündmused on selleks, et tuua esile hirmud, mida te soovite integreerida … mõned Pimeduse aspektid, mida te veel ei suuda kontrollida. Me viitame valiku variantidele nagu variandid A-E. Variant A annab kõrgeima kraadi hinge kasvule, sest see nõuab seda, et te liigute otse hirmu suunas, milline tekkis siis kui kogeti sündmust. Iga variandiga integratsiooni tase väheneb.Kui te valite Variandi A, siis te muudate faktiliselt ajajoont nii palju, et tulevased sündmused, mis olid plaanitud enam ei juhtugi. See sama asi töötab ka masside tasemel ja ka globaalsetel sündmustel, mistõttu sellest hetkest jäävad prognoositud sündmused tulemata kui piisav arv inimesi valib Variandi A sündmuse tekke ajal, milline on kirjuatatud iga hinge individuaalsesse Elu Plaani.

Alates 2003 aasta algusest on valinud Variandi A piisav arv indiviide viidates võimalustele, millest me rääkisime eelmises teadaandes, et viia minimaalseks või teistmoodi muuta neid võimalusi nende originaalsest esinemisest. Me kiidame heaks teie jõupingutused. Kuhu on need jõupingutused teid nüüdseks viinud? Vaatame seda lähemalt.

Majanduslik üleminek

On palju inimesi teie maailmas, kes jätkuvalt töötavad iseendi sees Valguse ja Pimeduse ühendamise kallal. Nende rasked jõupingutused avaldavad mõju Maad ümbritsevale elektromagneetilisele võrgule, luues sellega muutuseid. Esialgu on see muutus midagi kaose taolist, sest ta laseb laht vanadest mustritest ning vanadest energiatest, andes sellega teed uutele mustritele ja energiatele. Üheks näiteks võiksime võtta teie majanduse, kus see ilmneb. Majanduses on käimas liikumine uuesti tagasi situatsiooni, kus raha on tagatud väärismetallidega. See muutus leiab aset üle maailma. Kuid see muutus on praegusel hetkel kaootiline. Mida on selleks vaja, et see saaks suunatuks liikumiseks? Piisav arv inimesi peab vabaks laskma oma vanad uskumused, et raha on paha või nende hirmu, et nad kaotavad sõbrad kui nad ei oma niipalju kui nende sõbrad .... teiste sõnadega, kõik mitte töötavad uskumused, mis on praegu inimkonna teadvuses seoses rahaga. Te võite mõelda nii, et kui ükskord olete ülestõusnud siis te ei vaja enam raha, kuid ma pean teile ütlema seda, et alati on olemas mingi vahetuse vorm, mõned raha kujul arvestades seda, kuhu te liigute universumis. Nii, et te ei saa rahast eemale minna. Parimaks lahenduseks on õppida töötama selle enrgiaga praegu. Kui piisav arv inimesi vabastab oma raha hirmud ja õpib kasutama raha energiat, siis te näete, et selles vallas toimub muutus. Muidugi see muutus toimub igal juhul, kuid kui piisav arv inimesi ei vabasta oma rahaga seotud hirme, et see muutus võiks kajastada parimat headust, siis te näete mitte töötavat pilti rullumas endi ees, kus paljud viiakse finantsilise krahhini, sest sellesse muutusesse on peidetud ära lõksud.

Sageduse tõke

Nagu me mainisime oma 2003 aasta jaanuari teadaandes, et Sageduse Tõke töötab praegu ning see hõlmab kogu maakera. Muidugi on selles tõkke võrgus oma soojad punktid, mille kaudu üritatakse tõmmata sellele võrgule teie tähelepanu. Need on suured linnad ja/või katsealad. Kuid tänu teie tööle, mida olete teinud teadvuse ülemineku jaoks, töötab see takistus tõrgetega ning mõnes kohas on see hoopis pidevalt välja lülitunud. See on see, mida me ootasime kui kõrgema dimensiooni võrk ja teadvus eksisteerib koos madalama dimensiooni võrgu ja teadvusega. Kõrgema võrgu kõrgem sagedus katkestab madalama võrgu madalama sageduse töö ning ka kõige muu töö, mis töötab selle madalama sageduse kaudu. Nagu me oleme öelnud varem on teie parimaks kaitseks sageduse tõkke vastu, mis mõjutab teie biokeemilst taset, kaastunne. Kui te saavutate kaastunde igas teie elusituatsioonis, siis te olete loonud eeterliku kristallilise DNA võrgu. See DNA loob kaitsva kesta teie ümber, kaitstes teid Sageduse Tõkkest tulenevate skalaarsete lainete eest. Kaastunne, kui kõrgeim sagedus universumis, on immuunne skalaarsele energiale. Mitte miski teie planeedil ei saa seda haavata. Nii, et ühendage teineteist jätkuvalt edasi.

Nibiru “näilik” saabumine ja planeet Maa muutused

Me oleme rahul sellega, et teie maakera Globaalne Eliit ei ole olnud võimeline kasutama oma trumpi ... vähemalt kuni tänapäevani. Koos nende inimeste jõupingutustele, kes edastasid täpset infot planeet Marsi liikumise kohta läbi Interneti, on teavitatud piisav arv inimesi sellest ning sellega ellimineerides Globaalse Eliidi võime viidata Marsile kui Nibiru tulekule. Nagu me oleme öelnud paljudel kordadel, näete te Nibirut siis kui olete võimelised ümbritsema teda heaga, mida ta toob ... ja mitte enne.

Tänu planeet Maa muutustele ei ilmne ette ennustatud sündmused sellisel tasemel meie silme ette, kuigi nad siiski ilmnevad. Kuigi need tulemused on laastavad ei ole need nii halvad kui oleksid võinud olla. Me saame aru, et seda kõike on raske tunnetada, sest te ei koge halvimaid stsenaariume. Mis oleks võinud olla väga katastroofiliste sündmuste jada, kuid see on ära minimiseeritud. Seda peaks tähistama ... väga võimas hinnang tööle, mida te olete teinud.

Füüsilised/Emotsioonilised üleminekud

Kuna te olete edukalt integreerinud ennast praegusel tasemel, siis te võite kogeda alguses ebamugavuse tunnet. Me ütleme “alguses” sellepärast, et see tunne kestab ainult niikaua kuni te kohanete sellega. Sümtomid nagu väga väsinud – ning loid olemise tunne, oma kehasse jäämiseks vajalik rabelemise tunne, peapöörituse ning üleüldise motivatsiooni puuduse tunne saab tavaliseks nähtuseks. Teil võib olla hommikuti selline tunne, et teie pea on täis tsementi. Kõigil sellistel juhtudel ei ole midagi valesti. Te kogete lihtsalt 9-nda dimensiooni võrgu kõrgemaid sagedusi, millele lisanduvad planetaarse joondumiste energiad ning suurenenud päikese aktiivsus, mida pakitakse teie füüsilisse kehasse. Kvantfüüsika ütleb meile seda, et kui teil on kaks sagedust, üks kõrgem ja teine madalam, siis madalamat lükatakse kõrgemale, et ta kohtuks kõrgema sagedusega. Füüsilisel tasemel tähendab see seda, et teie keha, meele ja uskumuste süsteeme uuendatakse. Seda tegevust võib vaadata kui arvutis programmide uuendamist. Teie DNA kood kirjutatakse uuesti üle, millele võib nimeks anda “kaastunde kood”.

Te võite samuti tunda seda, et energiad on blokeeritud ümber kõige, millega te tegelete. Need blokeeringud ilmnevad nendes teie eluvaldkondades, kus teid on palutud vabastada vanad uskumused ning mustrid, mis enam teid ei teeni, viidates tarkvara uuendamise stsenaariumile. Te olete sisenenud uude energia tasemesse ning see jätkub kergenemise suunas nii kiiresti kui kiiresti te suudate ennast ühendada ja selgineda.

Jah, see mida te kogete, on üsna normaalne siin olukorras kus te praegu viibite. Kui te ei oleks olnud edukad Pimeduse ja Valguse ühendamisel, siis te ei kohtaks selliseid väljakutseid praegu. Te ei kogeks neid sündmuseid selles ajajoones ... te oleksite hoopis selles ajajoones, kus te kogeksite halvimaid võimalikke sündmuseid, mis olid ette ennustatavad veel selle aasta Jaanuaris. Nii, et te kogete just seda, mida te peategi kogema! Kõik on nii nagu ta peabki olema selleks, et planeet teeks ülemineku kõrgematesse sagedustesse edukalt läbi. Jooge palju vett, võtke uinakuid, kõndige paljajalu ja rääkige teiste inimestega, kes mõtlevad sarnaselt, kui teie Sisemine Laps satub paanikasse. Sisemine Laps kindlasti satub paanikasse mitmel korral enne kui ta õpib kasutama seda uut tüüpi energia taset.

Lõpetuseks tahaksime öelda teile seda, et te olete teinud väga head tööd. Teile võib tunduda, et see tee on liiga pikk ning te olete pingutusest väsinud, kuid sellegipoolest soovitame teil võtta südame rindu. Te loote teistsugust maailma, mida on ette ennustatud. Te tõusete üles!

Teie teenistuses,
Devin, 9-nda dimensiooni Nibiru Nõukogu esimees läbi Jelaila Starri.


loe pikemalt...

algallikas inglise keeles...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tänan tagasiside eest!