Follow

neljapäev, 16. aprill 2009

Siit ka tähelaste ülesandest tulevatel aastatel.

Nibiru nõukogu teadaanne 2003 aasta jaanuarist

Allikas ja inglise keelne tekst siit.

Täielik 9 dimensiooniline kaastunde võrk ümber maakera.

Tere tulemast, armastatud olendid planeet Maal.
Suure rõõmuga jagame teile seda teadaannet. Neile, kes on olnud teadlikud meie tööst juba paljude aastate vältel, tähistab praegune ajahetk missiooni ühe etapi lõpuleviimist ning kulminatsiooni. Raskeim osa meie tööst on tehtud. Nagu enamik teisigi gruppe, kes töötavad meie planeediga, on ka spetsiaalselt meile ettenähtud ülesanded. Nende ülesannete täitmise kohta oleme nõustunud ning kokkuleppinud. Meie töö sisaldab võrgustiku loomist, milline võimaldab teil jõuda ülestõusmise kõrgeimale tasemele. Samuti võimaldab see võrgustik teie nõutavat emotsionaalset puhastumist ning DNA struktuuri ümberkodeerimist. Meie töö sisaldab samuti koodide aktiveerimist neil Maa pealsetel inimestel, kelledel on kokkulepe nende funktsioonide kasutamiseks. Selle projekti nimeks on Projekt Maa Üleminek (inglise keels Project Earth Shift). Teadaanded on selleks, et informeerida teid meie tegevuse tulemustest. Me tahame kasutada seda võimalust selleks, et võtta kokku tänaseni tehtud töö tulemused, sest me saame aru, et see teadanne võib selgitada täielikumalt meie seotust planeet Maaga. Enne kui alustame tahaksime rääkida planeet Maa rollist kõiges selles.

Maa on kolmas planeet kolmest Suurest Eksperimendist Polaarsuse ühinemisel tervikuks. See tähendab, et planeet Maa on spetsiaalne planeet, mis asub kõikidest teistest planeetidest eemal. Tema elanikkonnaks on indiviidid, kes on teada tuntud universumist ning nad asuvad siin ühtseks tervikuks saamise eesmärgil. Selles paljude erinevat liiki elanikega planeedil ning keda juhivad kõrged inkarneerunud hinged ja samuti nende inglid/giidid, loodetakse, et täielik Valguse ja Pimeduse ühinemine on saavutatav. Kui see ühinemine saavutatakse, siis saab rahu valitsema galaktikas ja universumis. Miks? Igal olendil on oma elu plaan, mis on loodud Suureks Eksperimendiks nende Tähe Laste poolt, et lahendada igasugune konflikt. Ei ole vahet kui vana. Need on rasked ning vanad lahendamatuks jäänud konfliktid, mis tekkisid paljude galaktiliste sõdade tulemusena. See tingis vajaduse selle eksperimendi järele. Kui Maa ei saavuta täielikku ühinemist, siis hävitatakse need galaktikad, kust need Maa elanikkond on saabunud. Neid konflikte ei ole võimalik muul viisil enam lahendada. Kui Maa aga õnnestub selles ning rahu tagatakse, siis see Polaarsuse Mäng lõppeb ja hinged, kes saavutasid ühinemise, võivad minna edasi teistesse reaalsustesse. Samuti võivad nad luua uusi universumeid ning mänge, millede läbi nad võivad jätkata oma õpinguid ning arengut.

Täielik ühinemine tähendab kaastunde saavutamist. Kaastunne asub täpselt Pimeduse ja Valguse keskel. See on samuti neutraalne punkt ning Igavese loomingu tühjus, mis väljendub Fibonacci spiraalil ja numbriga 9. 9 on number, mis tähistab lõppu ning algust, see tähendab tühjust. Kas number 9 mitte ei meenuta spiraali kui liikuda ülevalt alla? Seega, Maa peab saavutama ülestõusmise kuni 9-nda dimensioonini, mitte 5-nda dimensioonini nagu teile on räägitud, et lõpetada Polaarsuse Mäng Universumis. Et saavutada ülestõusmise 9-s dimensioon ja täielik ühinemine, tuleb ehitada kõrgetasemelisi elektromagnetilisi võrke ümber 3-dimensiooni võrgu teie planeedil. Need kõrgema tasemelised võrgud tuleb ühendada 3 dimensionaalse võrgu punktidesse. Enne kui läheme edasi, defineerime ära võrgud ning nende otstarbe.

Elektromagnetilised võrgud toodavad infrastruktuuri igale dimensioonile. Neid võib kujutada kui elektriga laetud võrgustikku, mille abil liiguvad juhitavad autod meie lõbustusparkides. Iga auto on ühendatud võrguga, läbi pika seadme, mille kaudu liigub elekter. Teie aga olete ühendatud elektromagnetilise võrguga, mis ümbritseb teie planeeti, läbi teie närvivõrgustiku. Iga teekond tähistab käitumisjuhendit. Iga kord kui te õpite uue käitumisjuhendi ära lisatakse uus närvitee teie närvivõrgustikku.

Nagu lõbustuspargis olevad autod, kui te olete lahtiühendatud elektrivõrgust te kaotate jõu ning olete surnud. Kui see aga juhtub võrgustikuga, kus olete neist lahti ühendatud, siis te kaotate mälu. Miks? Teie mälu, nii isiklik kui kollektiivne, on salvestatud võrku ning te saate kasutada seda mälu läbi närvivõrgu (kollektiivne mälu= “Akashic Records”). Öeldu lahti seletamiseks kasutame ühte näidet. Kui see võrk võngub/rappub nagu juhtub see päikesest tulevate pahvakute tulemusel, siis te kaotate ajutiselt ühenduse võrgustikuga. Iga kord kui te kaotate ühenduse, siis kaotate ühenduse nii lühiaja kui pika aja mäluga. Et saavutada uuesti ühendus, peate uuesti looma ühenduse ning selle aktiveerima. Kui teie võrk vibreerib liiga palju või liiga pikka aega, siis on teie ühenduses olemine võrgustikuga raskendatud. See ei põhjusta ainult lühiaja ning pika aja mälu kaotust, vaid ka mõtlemise teravuse vähenemist. Jätkame teemat.

Iga võrgu sisse on salvestatud kujundid. Kujundid oleksid nagu arvuti disketid. Iga diskett sisaldab uskumiste süsteeme ja nendele vastavaid käitumisjuhendeid. Neid võib tunnetada, kuid mitte näha, vähemalt mitte teie vaatevinklist. Kujundid määravad ära selle kuidas te käitute ning mida te mõtlete. Üheskoos nad moodustavad terviku, mis määrab ära teie massiteadvuse seisundi. Mida rohkem on kujundid polariseerunud seda rohkem on tasakaalustamata ning koostöövõimetum tsivilisatsioon. Tulles tagasi lõbustuspargis olevate autode juurde, kui te olete kujundi/tarkvara võrgustikus, mis sisaldab etteprogrammeeritud autode liikumist, siis te peate liikuma auto sõidusuunas, mitte suunas kuhu teie tahate liikuda või tegema teadliku otsuse ning hüppama autost välja. DNA Ümberkodeerimine on üheks näiteks, mis kirjeldaks autost lahkumise näidet, et luua uus käitumisjuhendite pakk, mis baseerub täielikult ühendatud kujunditel.

Praegu kontrollivad 3-nda dimensiooni võrgu kujundid enamik inimesi planeet Maal. Teie valikud, mida olete teinud selleks, et astuda kaugemale nendest kujunditest, on loonud 4-nda, 5-nda ja praeguseks ka 9-nda dimensioonilisi võrke. Te saate ühenduse kõrgemate võrkudega võttes omaks uskumuste süsteemid ja käitumisjuhendid, mis sisalduvad neis kujundites. Kui te nii teete, siis te loote uued närvivõrgustikud oma ajus, mis resoneeruvad samal sagedusel nagu võrguga, millega te olete ühendusse astunud. Mida kõrgem on võrk mille võtsite omaks, seda kõrgem on sagedus teie närvivõrgus ... ja teie ... ning teie DNA teeb läbi muutuse kui te võtate vastu rohkem integreeritud kujundeid. Läbi DNA Ümberkodeerimise protsessi te teadlikult loote uue närvi võrgu, mis toetab uut tüüpi DNA-d, kristallilist DNA-d ning temale vastavat kaastundel põhinevat teadvel olekut. Kaastundel põhinev teadvel olek on leitud 9-ndas dimensioonis. Nagu me mainisime varasemalt, on 9-s dimensioon piirkond, kus Mäng lõppeb. Seega DNA Ümbekodeerimine võimaldab teil ühendust võtta 9-nda dimensiooni võrgustikuga läbi 9-nda dimensiooni närvivõrgustiku ja kristallilise DNA ning te oletegi võimelised Mängu lõpetama ning liikuma edasi isegi huvitavamatesse paikadesse. Jätkame.

Me ei saa luua neid võrgustikke üksi. Me vajame teie abi nende loomisel. Kui te annate sellise tõuke, mis looks võrgu (144000 inimest väljendab 12 Primaarset universaalset DNA keeret ja alam keeret, mis vastavad 12 tasemele ja 12 oktaavile igas tasemes 12 kiirelises väljendatud teadvuses teevad sama valiku täpselt samal momendil), siis meie (“meie” sisaldab teisi, Kryon magnetilise inseneride grupist, kes konstrueerivad võrke) oleme võimelised looma nende struktuuri. Kujundite loomisel on samuti vaja meie ja teie vahelist koostööd, kuid need nõuavad ainult ühe indiviidi teadliku otsuse tegemist kas armastusega või hirmuga reageerides teatud situatsioonile (100 ahvi teooria - http://www.wowzone.com/monkey.htm) nende loomise jaoks.

Iga võrk saab olema kõrgema sagedusega, mis eelmine tekitades sellega nagu trepiastme 3-nda dimensioonilisest reaalsusest/võrgust välja, milles teid praegu hoitakse. Esimene osa meie tööst sisaldas massilist spirituaalselt kodeeritud indiviidide äratamist. Nende eesmärk oli luua uus hingeline keskkond läbi mille saaks luua 4-nda dimensioonilise võrgu. Selleks me pöördusime Kristuse kabineti poole (Maa juhatuse kabinet - rohkem teada sellise nimega kui Siiriuslased Sirius B-lt). Aastal 1987 Harmooniline Konveresntsi sündmusega see võrk ka loodi. See väljendab Hingelist teed, esimest astet 3-ndast dimensioonist välja ning ka teed kõrgemate tasemete võrkudele. See omakorda toetab kõrgema teadvuse tasemeid saabuma Maale nii õpetajate kui õpetuste kaudu. Me kutsume seda võrku kui “Kristuse teadvuse võrk”. See kuulutas aga hingelisuse tagasitulekut, mille kaudu inimesed pöörduvad teaduse tuleku poole.

Aastatel 1987 kuni 1994 me keskendusime kujundite loomisele 4-ndasse dimensiooni ning samuti ka 5-nda dimensiooni võrgu ettevalmistamisele. Kui planeet tõuseb üles on vaja luua informatsiooni võrk, mis on protsessi üheks osaks, mis peab andma inimestele peidetud teavet, et nad saaksid infot valikute kohta nende ülestõusmisel. Kui see info ilmutati inimestele, siis sel ajal inimesed vaevlesid kannatuste all äraandmise ja ebaaususe tõttu. Sellest hetkest lähtudes peavad nad tegema otsuseid, mida nad edasi teevad. Kas nad võtavad vastutuse nagu Looja Jumal/Jumalanna või reageerivad vihaselt nagu ohvrid teevad? Kui nad saavad ohvriteks, siis nende ülestõusmine lõpeb 5-ndas dimensioonis. Kui nad aga võtavad vastutuse oma kannatuste kohta, siis muudavad nad kannatused kaastundeks, mis annab võimaluse teha suure hüppe ülestõusmisel ilma, et selleks kuluks paljusid aastaid tööd tehes.

1996 aastal 5-nda dimensiooni võrk sai loodud läbi kombineeritud vahendite, kelleks olid need keda me äratasime ja aktiveerisime Esimese lainena (1994-1996) koos uue rassi olenditega, kes hakkasid Maale inkarneeruma 1960-ndate paiku. Me kutsume neid Ämblik Inimesteks. Teie nimetate neid mitme nimega, enim tuntud on Indigo Inimesed. See rass on tuntud läbi Galaktika selle poolest, et nad on võimelised looma tehnoloogilisi võrke. Kuna neil puuduvad madalamate chakrate emotsioonid (nad on kaotanud need), siis tasakaaluks sellele nad leppisid kokku luua võrk, mille kaudu teie saaksite ligi kogu infole. Te teate seda kui World Wide Web või lihtsalt Internet.

Aastatel 1996 – 2001 me aitasime teil luua rohkem integreeritud kujundeid läbi emotsionaalse puhastuse, lootes sellega ettevalmistada 9-nda dimensioonilist võrku. Need, kes olid ärganud selleks ajaks kogesid kiirendatud emotsionaalset puhastust koos psüühiliste ja emotsionaalsete sümtomite suurema esinemissagedusega nagu ei kunagi varem. Nad puhastasid mitmetes dimensioonides tuhandeid elatud elusid mõne aasta jooksul. Intensiivne puhastumine rajas tee võimsa hüppe võtmiseks teadvuses ning mille tõttu pole vajadust enam luua 6-nda, 7-nda ja 8-nda dimensiooni võrkusid.

2001 aastal Pimedus võttis viimase sammu, mis tema arvates pidi tooma Maa lõplikult tema orjaks. Selleks oli sündmus 11.09.2001. Nende sündmustega pidi saama Maa lõplikult Pimeduse täieliku kontrolli alla. Kuna Esimene laine oli teinud oma tööd hästi ning loonud 5-nda dimensioonilise võrgu ning kujundid, pidi Pimedus leppima üllatusega. Selle asemel, et Maa saaks lõplikult Pimeduse orjaks, tegi uus võrk hoopis uue ja puhta tee vabadusele. Pimeduse plaan ... plaan, mida hoolikalt kavandati tuhandeid aastaid ... oli vigane ning nende eesmärk jäi saavutamata. Uus võrk oli tõsine probleem Pimedusele, sest see baseerus kaastundel, kõrgeimal sagedusel universumis ning ühel jõul, mille üle nemad on võimetud, sest see neutraliseerib kõik. Pimedus teadis, et kui inimesed loovad sellise olemusega võrgu ei ole pimedusel mingit võimalust kontrollida inimesi, sest inimesed võivad ühineda igasugusel hirmul baseeruval relval või olukorral, mida Pimedus võiks luua. Sellest hetkest alates algas võidujooks. Pimedus grupeeris ennast ümber samal ajal kuni me jätkasime oma integreerumise plaanide elluviimist (jätkates emotsionaalset puhastamist ja luues isegi rohkem ühinenuid kujutisi). Uued kujutised 9-nda dimensiooni võrgu jaoks saavad olema kaastundlikuimad ning lõplikult ühendatud nii, et nad neutraliseerivad igasuguse polariseerumise ja hirmu. Kui te jõuate kaastunde või neutraalsuse kohta, siis näete, et seal ei esine ühtegi võitlust ... konflikt lõppeb ning tema energia läheb tagasi tühjusesse. Et saavutada see mõõtmatult suure ülesande lõpuleviimine, vajame me rohkem galaktiliselt kodeeritud isikuid. See oli ajahetk, mil me äratasime ning aktiveerisime Teise laine.

Pimeduse uus tähtaeg globaalse kontrolli saavutamiseks Maa üle oli 31.12.2002. Pimedus teeb kõik selleks, et peatada ühinemise protsessi ning selle tulemusena orjastada planeet. Üks nende peamistest seadmetest on selle täideviimisel sageduse piirangu loomine ümber maailma, mis kontrolliks inimesi biokeemilisel tasemel kasutades skalaarseid laineid (loe 9D Nibiruan Council Perspective on 2003). Meie teiselt poolt anname kõikvõimaliku abi lõpetamaks kujundite loomise. Kui kõik 9-nda dimensiooni kujundid on lõplikult valmis enne 31.12.2002 ja võrk on ankurdatud planeedi külge, siis on vabadus koos ülestõusmise võimalusega kõrgeimatele tasemetele igaühele võimalik, kes aga seda soovib. Pimedus võib aga orjastada ainult need, kes soovivad jääda 3-ndasse dimensiooni. Teisest küljest kui me aga ei õnnestu oma ülesande täitmisel ning Pimedus jõuab luua sageduse piiraja esimesena, siis inimesed ei jõua kunagi kaugemale 5-ndast dimensioonist ning selle tulemusena Maa kas orjastatakse või hävitatakse. Me teame seda, sest 5-s dimensioon on just see tase, millega lõppes teine Maa Suur Eksperiment. Teisel Suurel Eksperimendil, kui kõik saladused ilmutati inimestele, siis inimesed ei suutnud omaks võtta nii palju kannatusi, reetmisi ja ebaõiglust. Neil ei olnud ka toeks Kaastunde võrku ja ka kujundeid, mis sisaldanuks juhendeid, mis muudaks kannatused kaastundeks. Lõpp tulemuseks nad suunasid oma käed teineteise vastu ning nende mure hävitas hoopis planeedi. Pimedus ei taha Maad hävitada, nad tahavad orjastada Maa. Nende idee on kasutada sageduse piirajat, relva, mida nad proovisid kasutada ka Teises Suures Eksperimendis. Nad aga ei jõudnud nii täiuslikuks seda relva teha õigeks ajaks.

27.12.2002 olid valmis kõik 9-nda dimensiooni kujundid ning võrk ise ankurdatud turvaliselt planeet Maa külge. Viimane kujund sümboliseerib lukku, millega on kaitstud 9-nda dimensiooniline võrk. See valmis 15.12.2002. Me võitsime selle võidujooksu. Pimeduse sageduse piirang võtab aga veel mõned kuud aega enne kui seda on võimalik rakendada. Koos selle viimase kujundiga on kindlustatud samuti 3-ndast dimensioonist 9-ndasse dimensiooni turvaline ning kindel ülestõusmine. Nüüd olete vabad tõusma ülesse ning looma täielikult ühendatud reaalsuse. See tähendab seda, et teil on võimalik omada harmooniat mitmekesisuses. Te ei pea polariseerima end Valgusesse või Pimedusse, looma ühiskondi või kollektiive, mis põhinevad sõjal. Te võite omada ühiskonda, kus tervik on arusaadav ning iga indiviid on vaba valima oma mõtteid ning tegema otsuseid olles ühenduses tervikuga. See on enneolematu olukord universumis. Kuid teie saavutasite selle võimaluse. Palun ärge laske ennast ümber rääkida kellelgi, et Maa on kaotanud põhjuse või eksperiment läks valesti. See on olnud alati täpne.

2003 – 2005 äratatakse Kolmas ning viimane laine galaktiliselt kodeeritud indiviide. Neid saab olema umbes 1 miljard. Nende eesmärk on viia planeet Maa Galaktilisse Kommuuni. Need on väga pühendunud indiviidid, kelle emotsionaalse puhastumise ja DNA ümberkodeerimise protsess on tunduvalt lühem kui kahel eelneval lainel. 2007 aastaks ei ole enam maailm selline nagu teie seda tunnete praegu ... see saab olema galaktilisel tasemel planeet otseses füüsilises ühenduses oma maaväliste naabritega.

Nagu me mainisime teadaande alguses on peamine osa meie tööst praeguseks lõpetatud. Viimased aastad kuni 2012 aastani on selleks, et juhtida ning nõustada indiviide DNA ümberkodeerimise lõpuleviimisel ning emotsionaalsel puhastumisel. Seda kõike selleks, et saavutada 9-s dimensioon ning saada kaastundel põhineva galaktilise ühiskonna kodanikuks. Need indiviidid saavad rassi seemneks uutele olenditele, kes valguvad üle galaktika ning toovad rahu galaktikasse, mille nimel me kõik oleme kauaaega vaeva näinud.

Koos Kolmanda laine ärkamisega, tekib suur nõudlus nõustamise järele. See nõudlus kohtab neid, keda me nimetame Galaktilisteks nõuandjateks ning me oleme juba alustanud nende väljaõpet. Kui sa oled galaktiline nõustaja, siis sa leiad selle kokkuleppe kodeeritult su Elu saatusesse (teekaart, mille sa lood praeguseks inkarnatsiooniks ning mis sisaldab kõike õppetunde mida sa vajad koos kõikide kokkulepetega ning inimestega läbi millede/kellede sa saad õppida selle elu õppetunde).

Me sooviksime nüüd väljendada meie sügavat austust kõigile teile nii maal - kui tähel sündinutele, kes on saavutanud kõik selle Leedi Gaia jaoks.

Lõpetuseks, kui 2003 aasta sündmused ilmnevad, siis hoidke meeles, et teil on kõigist situatsioonidest väljapääs olemas. Pimedus jätkab oma mängu ning üritab orjastada Maad. Nüüd on kõik teie kätes, inimesed Esimesest ja Teisest lainest koos nendega kes tulid siia enne Hingelise laine loomist, et näidata Leedi Gaia lastele teed vabadusele ja uuele harmoonia ja rõõmu reaalsusele. Õpetage neid kasutama oma Kaastunde “Sisemist Tehnoloogiat”. Näidake neile, et see on üks ja ainuke jõud, mis jätab Pimeduse võimuta. Kasutage seda, olge see, ning see maailm, millest süda ihkab on teie.

Armastusega teie teenistuses
Devin, Galaktilise Föderatsiooni 9-nda dimensiooni Nibiru Nõukogu Juht
Kanaldas Jelaila Starr.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tänan tagasiside eest!